Előfizetői tartalom

Piaci indikátorok: eszköztár a részvényindexek mozgásának előrejelzésére - online előadás MA este

Portfolio
Az elmúlt hetekben az idei legnagyobb esésüket szenvedték el a globális részvénypiacok, az Egyesült Államok vezérletével. Vannak olyan indikátorok, amelyek nem csak egy-egy részvény, hanem egy egész szektor vagy tőzsde összes papírjának az adatai alapján dolgozik. Ezek általában már a fordulat előtt jelzik, hogy gyengülés történt egy trendben, vagy ha nincs divergencia, akkor éppen meg is erősíthetik azt. Emiatt nagyon is érdemes ezekre rendszeres időközönként rápillantani. Az előadásunkban a legfontosabb piaci indikátorok hátterét nézzük meg, illetve azt is, hogy jelenleg mit mutatnak a részvényindexek közelebbi jövőjét tekintve.

A 45 perces webinárium első félórájában a piaci indikátorok főbb típusait és jelentőségüket mutatjuk be, mindenki által érthető módon. Ennek során az aktuális piaci helyzetben is megvizsgáljuk, hogy milyen belső erőt, piaci szélességet mutatnak jelenleg. A webinárium utolsó negyedórájában a kérdésekre is igyekszünk választ adni. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés