Előfizetői tartalom

Régen volt ekkora izgalom a magyar tőzsdén, jön az AutoWallis részvénykibocsátása

Portfolio
Tegnap sajtótájékoztatót tartott az AutoWallis, ahol a menedzsment beszélt a növekedési tervekről és a hamarosan kezdődő részvénykibocsátásról. A vállalat régen látott volumenű nyilvános forrásbevonást tervez, ahol 6-8 milliárd forint forrást vonnak be, de túljegyzés esetén akár magasabb összegű nyilvános részvényjegyzés is megvalósulhat. A Portfolio és az AutoWallis befektetői klubot tart, ahol a potenciális befektetők választ kapnak a részvénykibocsátással kapcsolatos legfontosabb kérdésekre.

Mit érdemes tudni a jegyzésről? Intézményi és lakossági befektetők is részt vehetnek a jegyzésben, a lakossági befektetők az intézményi jegyzés során kialakuló végleges áron juthatnak AutoWallis-részvényekhez. Az intézményi befektetők 2021. november 2-9. között jegyezhetnek AutoWallis részvényeket. A részvények végleges kibocsátási árát az intézményi jegyzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés