Előfizetői tartalom

SPB: idén nem várható jelentősebb forinterősödés

Portfolio
Az aktuális gazdasági és piaci történésekről tartott online eseményt az SPB Befektetési Zrt. A szakértők többek között arról beszéltek, hogy ha kötvénypiac, akkor érdemes körülnézni az energiapiacon tevékenykedő cégek papírjai között, de a változó kamatozású kötvények is jól teljesíthetnek emelkedő hozamkörnyezetben. A forint kapcsán egyelőre nem látszik érdemi erősödési potenciál, de a jövő év hozhat ebben is változást.

Private Investor Day 2021 Kíváncsi vagy, mi lesz a forinttal, mik a legújabb befektetési őrületek, és mit hoz 2022 a befektetések terén? Akkor regisztrálj te is a Portfolio november 25-ei Private Investor Day rendezvényére, amelyen ingyen is részt vehetsz! Részletek itt: Információ és jelentkezés Kötvénypiacok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés