Előfizetői tartalom

Jön a Mikulás-rali, de mibe fektetnek a profik?

Portfolio
Októberre ismét rendbejöttek a világ tőzsdéi, az amerikai részvényindexek közül az S&P 500 és a Nasdaq is csúcsot döntött. Volt egy kisebb energiapánik a hónap során, az elszálló infláció még mindig jelen van és úgy tűnik, itt is marad egy ideig, miközben a piac már készül a Mikulás-ralira. A Portfolio által megkérdezett portfóliómenedzserek októberi portfólió-ajánlóikban az alternatív befektetéseket inkább alulsúlyozták, míg a részvénypiacokon folyamatosan figyelik a beszállási lehetőségeket.

Private Investor Day 2021 Kíváncsi vagy, milyen befektetési lehetőséget tartogat még 2021, és mit hoz 2022? Akkor regisztrálj te is akár ingyen a Portfolio november 25-ei Private Investor Day rendezvényére! Részletek itt: Információ és jelentkezés A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés