Előfizetői tartalom

Pitiáner csalás volt az elmúlt napok nagy kripto-sztorija

Portfolio
Nem példanélküli a kriptovaluták piacán, hogy egy token árfolyama néhány nap alatt sokszorosára emelkedjen, de azért, amikor 1 centről 2800 dollár fölé emelkedik az árfolyam, az már gyanús. Múlt héten írtunk arról, hogy a Squid Game sikerét meglovagló kriptopénz, a squid token árfolyama elszállt, de már akkor arról szóltak a hírek, hogy a befektetők nem tudják eladni a tokenjeiket. Nem kellett hozzá sok idő, hogy kiderüljön, pitiáner csalásról van szó, a projekt kitalálói egyszerűen leléptek a befektetők pénzével.

Túl szép, hogy igaz legyen? Világszerte óriási sikert aratott a Netflix dél-koreai sorozata, a Squid Game. Rövidesen a kriptovaluta-piacon is megjelent egy coin, ami a sorozat sikerét igyekezett meglovagolni - és tette mindezt nagy sikerrel, a SQUID ugyanis a klasszikus mém-kriptókhoz méltóan hatalmas árfolyamrobbanással indult, múlt hét szerdán például még csak 6 cent volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés