Előfizetői tartalom

Felrobbant az internet Elon Musk twitterezése után

Portfolio
Még a hétvégén azzal vonta magára a figyelmet Elon Musk, hogy megszavaztatta a twitterezőket arról, hogy eladja-e a Tesla-részvényeinek a 10 százalékát és a tranzakció miatt keletkezzen-e egy nagyobb adófizetési kötelezettsége. Az eredmények alapján sor fog kerülni a tranzakcióra, ennek apropóján valósággal felrobbant az internet, igazi mém-aranybányára lelhet az olvasó a wallstreetbets subredditen.

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, Elon Musk, a világ leggazdagabb embere szombaton tweetelte, hogy részvényeinek 10 százalékát eladná, ha a Twitteres követői jóváhagyják a javaslatot. A közvéleménykutatás több mint 3,5 millió szavazatot gyűjtött, és   AZ EMBEREK 57,9 SZÁZALÉKA SZAVAZOTT IGENNEL. Much is made lately of unrealized gains being a means of tax avoidance...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés