Előfizetői tartalom

Izgalmak a magyar tőzsdén - Van, ami zuhan, van, amit vesznek, mint ha nem lenne holnap

Nem unatkoznak a befektetők a Budapesti Értéktőzsdén, van olyan részvény, amelyek a kormányzat lépései erősen sújtanak, míg más papírok éppen a közbeszerzések sikere miatt vannak komoly vételi nyomás alatt. A jó hírek azonban nem mindig elegek ahhoz, hogy tartós emelkedő trend alakuljon ki bennük, és a hirtelen felfutás óta inkább már egy kipukkadt buborékra emlékeztetnek. A technikai elemzés képe alapján mindegyik most erősen mozgolódó részvényben van még tér a mozgás előtt, és könnyen lehet, hogy ezúttal nem csak átmeneti jelenségeket láthatunk.

Mol A tegnapi zuhanást, amely a benzinárplafon váltott ki, ma tovább esett a hazai olajpapír, ami egyértelműen jelzi, hogy nagyon sok nagy szereplő is a pozíciójának a zárása mellett döntött. A volatilitás egyelőre nagyon magasan van, és a következő napokban ez fent is maradhat, de a piacon lévő hatalmas feszültséget nem lehet nagyon sokáig fenntartani. Emiatt most jól is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés