meghuztak a forintot mnb dontes utan meddig erosodhet1500
Befektetés

Meddig gyengül még a forint? Jön a 400-as euró?

Portfolio
Sosem látott szintre zuhant a forint az euróval szemben, áttörte a 370-es szintet is és kérdéses, hol lesz ennek a vége. De vajon tud-e érdemi intézkedéssel az MNB javítani a helyzeten vagy sokkal inkább a külső tényezőktől függ a forint sorsa? A Portfolio holnapi Private Investor Day rendezvényén erről is szó lesz. Az akár ingyenesen látogatható online eseményen te is kérdezhetsz a szakértőktől!
Kíváncsi vagy, mivel lehet idén még pénzt keresni és melyek lehetnek 2022 nagy befektetési sztorijai? Akkor jelentkezz még ma a Portfolio holnapi Private Investor Day konferenciájára, amelyen akár ingyen is részt vehetsz! Részletek itt:

Hiába emelte két lépésben összesen 70 bázisponttal az irányadó kamatot a múlt héten az MNB, a forint hétfő reggel új történelmi mélypontra esett az euróval szemben, átlépte a 370-es küszöböt is. Ahogyan arról ebben a cikkünkben már bővebben is írtunk, a hazai és egyben régiós devizák teljesítményére rányomta bélyegét a nemzetközi hangulat, elsősorban a dollár erősödése.

Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start

Kérdés, mit lép holnap az MNB és ha emeli is az egyhetes irányadó betét kamatát a jegybank, az elég lesz-e a forint gyengülésének megállítására. Hogy pontosan milyen folyamatok hatnak most a magyar devizára és milyen pályát futhat be az euróval és dollárral szemben a forint, arról bővebben Beke Károly, a Portfolio elemzője tart majd előadást holnap, a Portfolio Privte Investor Day online rendezvényén!

Beke Károly
Portfolio, elemző
Beke Károly a Budapesti Kommunikációs Főiskolán végzett újságíróként 2006-ban. Már a tanulmányai alatt több helyen dolgozott gyakornokként, majd 2007-ben a Tőzsdefórumnál kezdte karrierjét. 2008-tól ö
Tovább
Beke Károly a Budapesti Kommunikációs Főiskolán végzett újságíróként 2006-ban. Már a tanulmányai alatt több helyen dolgozott gyakornokként, majd 2007-ben a Tőzsdefórumnál kezdte karrierjét. 2008-tól ö Tovább

Mindemellett számos más, izgalmas befektetési sztorit érintünk majd, ilyen lesz a kriptoeszközök jövője, a jövő évi tőzsdei befektetési sztorik, az infláció elleni védelem lehetőségei, az energiaválság pénzre váltása és számos izgalmas téma az űrrészvényektől kezdve a kínai részvénypiacig.

Az interaktív rendezvényen most neked is lehetőséged lesz kérdezni az előadóktól, a konferencia záró showjában jöhet minden befektetési kérdés, a Portfolio szakértői megválaszolják!

Kíváncsi vagy, mivel lehet idén még pénzt keresni és melyek lehetnek 2022 nagy befektetési sztorijai? Akkor jelentkezz még ma a Portfolio holnapi Private Investor Day konferenciájára, amelyen akár ingyen is részt vehetsz! Részletek itt:

Címlapkép: Getty Images

Találd meg a neked való befektetési alapot!
Amerika Kína sakk stockfotó
karácsony utca boltok tömeg
koronavirus vakcina
egyiptom tengerpart nyralas

Kiszámoló Újabb kamatemelés

Ma a jegybank szerencsére újra kamatot emelt, az elmúlt másfél hétben most harmadjára. Ennek oka a borzasztóan gyenge...

Tematikus PR cikk
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
Online előadás
Telepítés, testreszabás, megbízások, beállítások.
Ingyenes online előadás
Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!
chart elemzes