Előfizetői tartalom

Újra dübörög a művészeti vásárok piaca a tengerentúlon is – visszatért az Art Basel Miami Beach

műtárgy.com
Fennállt a veszélye annak, hogy a vásárt beárnyékolja majd az NFT-őrület, nem beszélve a COVID-19 Omicron-változatáról, ennek ellenére az Art Basel Miami Beach idei eseménye rendkívül nagy sikereket tudhat a háta mögött. 2019 óta most először rendezték meg az Art Basel vásárt személyes jelenléttel az Egyesült Államokban, amely 36 országból és régióból 253 vezető nemzetközi galériának biztosított helyet, amelyek a legmagasabb minőségű műalkotásokat mutatták be, a festészettől és a szobrászattól a fotográfián át egészen a digitális művekig. Nem mellesleg 44 új galéria csatlakozott idén a vásárhoz.

A nagy értékű üzleteket mostanra már sikerült véglegesíteni, így egyre tisztább képünk kezd kialakulni a piacról. Tekintsük is át ezeket az eladásokat a Miami Beach vásárról: Pablo Picasso, Mousquetaire et Femme a la Fleur (1967). Forrás: Christie’s A Helly Nahmad Galéria Picasso Mousquetaire et Femme a la Fleur (1967) című művét közel 20 millió dollárért adta el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés