Előfizetői tartalom

Elon Musk tweetelt, ismét felrobbant a dogecoin

Portfolio
Idén már nem egyszer játszotta el a Tesla-cégvezér Elon Musk, hogy egy-egy jól időzített twitteres megnyilvánulással rövid időre az egekbe röpítette valamelyik spekulatívabb kriptovaluta vagy részvény árfolyamát. Már viszonylag régen volt erre példa, úgy néz ki azonban, hogy tartogatott még idénre hasonló megnyilvánulást a világ leggazdagabb embere.

Szűk három órája tweetelte ki a Tesla-cégvezér, hogy az elektromosautó-gyártónál lehet majd a viccnek indult kriptovalutával, azaz dogecoinnal fizetni egyes termékekért a jövőben - a kiírásra ez alatt a pár óra alatt már több mint 165 ezren reagáltak. Tesla will make some merch buyable with Doge & see how it goes — Elon (Musk) December 14, 2021 És ahogy azt megszokhattuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés