Előfizetői tartalom

Soha nem látott elsöprő hullám köszöntött be idén a tőzsdéken

Az idei év a tőzsdék világában szép csendben az opciós piacoké lett, legalábbis ami a forgalmat érinti. A kiváló év pedig elsősorban nem is az emelkedő piacoknak és az azokra ömlő tőkének köszönhető, hanem egy újfajta kisbefektetői hullámnak, amelynek hatásai a piacra és a piaci kereslet-kínálatra, illetve az árfolyamok viselkedésére és nem utolsósorban a volatilitásra igencsak messze mutatnak.

Átültetnéd az elméletet a gyakorlatba? Érdekel a tőzsde, a kereskedés? Kezd el a gyakorlást! HF Markets demószámla letöltése itt. (X) A Chicago Board of Exchange és az OCC adatai szerint a valaha látott 10 legnagyobb forgalmú opciós kontraktus közül 9 idei lejáratú volt. Nem is kell ennél látványosabb adat arról, hogy az opciós tőzsdék forgalma soha nem látott szinteket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés