Előfizetői tartalom

Nagy bukók és szép mentések – Ennyi pénzt tehettél zsebre, ha profikra bíztad a pénzed

Összességében jól teljesítettek tavaly az abszolút hozamú alapok, a legjobb teljesítmények közé 11% alatti éves hozammal nem is lehetett bekerülni. A legnagyobb abszolút hozamú alap továbbra is az OTP Supra, de kezelt vagyona egy év alatt harmadával csökkent és a hozama is a legrosszabbak között maradt. A lista pozitív felén pedig az tudott sok pénzt zsebre tenni, aki a kötvényhozamok emelkedésére fogadott.

Részvények, nyersanyag, kripto – Nehéz volt melléfogni 2021-ben Nehéz volt tavaly melléfognia annak, aki a részvénypiacokba, nyersanyagokba vagy épp a kriptopiacba fektetett, ezek az eszközök ugyanis nagyot mentek 2021-ben is. Azért nem volt ilyen egyszerű az év, hiszen a koronavírus különböző variánsai mellett ott volt az emelkedő infláció, a kötvényhozamok emelkedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés