Előfizetői tartalom

Nem létezik olyan, hogy túl kicsi összeg, azonnal érdemes elkezdeni a rendszeres megtakarítást

Portfolio
Felértékelte a pandémia az öngondoskodást, de még mindig kevesen vágnak bele a hosszú távú nyugdíjcélú megtakarításokba. Az OTP Bank, az OTP Nyugdíjpénztár és a Groupama Biztosító közös online sajtóeseményén sok érdekesség elhangzott az öngondoskodási piac helyzetéről, és mi is részletesen fogunk foglalkozni a témával a Portfolio közelgő Biztosítás 2022 konferenciáján, érdemes mielőbb regisztrálni.

Biztosítás 2022 Hasonló témákkal is foglalkozunk a Portfolio március 29-ei Biztosítás 2022 konferenciáján, érdemes mielőbb regisztrálni: Információ és jelentkezés Nyitrai Győző, az OTP Bank Daily Banking Tribe igazgatója elmondta: 10 éve mérik az öngondoskodási indexszel a magyar lakosság öngondoskodási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés