Előfizetői tartalom

Nemi bajhoz hasonlította a bitcoint Warren Buffett jobbkeze

Portfolio
Charlie Munger, Warren Buffett cégének alelnöke a kockázati tőke és a bitcoin "nyomorult túlkapásairól" beszélt tegnap, és azt is mondta a milliárdos, hogy a kriptovalutákat be kellene tiltani. Emellett a kínai befektetésekről is beszélt a guru, szerinte a vállalatok, amelyekbe befektet, erősebbek a versenytársaikhoz képest és alacsonyabban is vannak árazva.

Charlie Munger számos témát érintett a Daily Journal tegnap tartott éves közgyűlésén, amelyet online tartottak. A Los Angeles-i székhelyű vállalat bíróságoknak és igazságügyi cégeknek értékesít szoftvereket, emellett újságokat ad ki. Munger évek óta a cég elnöke, emellett a Berkshire Hathaway egyik alelnöke, ahol a milliárdos Buffett az elnök-vezérigazgató. Bárcsak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés