Előfizetői tartalom

Ellátási problémák jönnek a győri Audinál az ukrán beszállítók miatt

Portfolio
Napokon belül jelentős alkatrészellátási problémákkal számol a győri Audi az ukrán helyzet miatt, tudta meg a Telex. A magyarországi gyár ezen a héten még zavartalanul ki tudja szolgálni a megrendelőit, de egyáltalán nem biztos, hogy ez a jövő héten is így marad. Nem egyedi esetről beszélünk, nagymértékű alkatrészhiány miatt korlátozni kényszerült a hét elejétől az új személygépkocsik gyártását a cseh Skoda Auto autógyár is.

A győri Audi a Volkswagen Konszern központi motorszállítója, így ha a motorgyár termelését korlátozni kell, az nemcsak az Audira, hanem valamennyi VW-márkára kihat, írja a Telex. A lap információi szerint az Audi Hungaria ukrán beszállítóktól vásárolja a motorgyártáshoz a kábelkötegeket, a járműhöz pedig az üléshuzatokat. A Telex szerint már most is jóval kevesebb érkezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés