Előfizetői tartalom

Tovább terjeszkedik a BMW, megvesznek egy autómárkát

Portfolio
A BMW csoport a legfrissebb hírek szerint megvásárolja az Alpina márkát - a vállalatok a vonatkozó sajtóanyag szerint olyan megállapodást kötöttek, ami hosszú távon biztosítja az Alpina márka jövőjét. Megállapodtak a felek abban, hogy nem hozzák nyilvánosságra a pénzügyi részleteket. Emellett ma tette közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését is a vállalat: a félvezetőhiány és az emelkedő nyersanyagárak ellenére is rekord profitot szállított a cég 2021 egészét tekintve, az utolsó negyedévben azonban elmaradt az adózott eredmény a harmadik negyedévitől.

A részletek a következők: A BMW csoport megvásárolja az Alpina márkát. A BMW és az Alpina a vonatkozó sajtóanyag szerint olyan megállapodást kötöttek, ami hosszú távon biztosítja az Alpina márka és a vállalat jövőjét. A két cég között 2020 végén újabb öt évvel meghosszabbított, régóta fennálló együttműködés 2025 december 31-én fog lejárni. Megállapodtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés