Előfizetői tartalom

Egyre csúnyábbak az orosz-ukrán-bukók a magyar befektetési alapoknál

Ahogy az orosz-ukrán háborúban, úgy a hazai befektetési alapok háza táján sem lehet túl sok javulásról beszámolni a hozamok terén, sőt. Azok az alapok, amelyek rendelkeznek orosz-ukrán kitettséggel, az elmúlt napokban tovább növelték veszteségeiket. Jó hír legalább, hogy akik árupiaci alapokban ülnek, azok most nagyon jól jártak.

Az orosz-ukrán háború február 24-ei kitörése óta egy-egy jobb naptól eltekintve a piacok is szenvednek, különösen azok a befektetők, akiknek az orosz tőzsdén vagy orosz-ukrán állampapírokban van érdekeltsége. Az orosz tőzsde már napok óta zárva tart, az állampapírok pedig a háború, illetve a szankciók miatt durva árfolyamesést szenvedtek e. Mindez a hazai befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés