Előfizetői tartalom

Rekord árbevétel 2021-ben a Pensum Group-nál

Portfolio
Történetének legerősebb évét zárta a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Pensum Group, miután árbevételét 19 százalékkal növelte 2021-ben. A működési hatékonyság ennél is nagyobb ütemben javult, mivel a humánerőforrás-szolgáltatások, főként a munkaerő-kölcsönzés terén jelenlévő vállalat adózott eredménye több mint négy és félszeresére ugrott. A vonatkozó sajtóközlemény szerint a társaság 2022-ben további jelentős növekedést vár, valamint nyilvános forrásbevonást is tervez. A közzététel után komoly rali indult a Pensum részvényénél.

A Pensum Group 2021-es gazdálkodása a következőképpen alakult 2021-ben: a társaság árbevétele 19,3 százalékkal rekordszintre, 2,7 milliárd forintra, míg adózott eredménye ennél jóval nagyobb ütemben, négy és félszeresére (+356,2%), 77 millió forintra bővült. Az értékesítés közvetlen költségei az árbevételtől némileg elmaradó mértékben 18,6 százalékkal, 2,2...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés