Előfizetői tartalom

Folytatódik a választás utáni felfutás a magyar piacon?

Faluvégi Balázs
A választások után néhány részvény esetén igen erős árfolyam reakciókat látunk a hazai tőzsdén, de még több nagy blue chip-et is befolyásolt a vasárnapi szavazás legtöbbek számára meglepő eredménye, legalábbis ami a kormánypárt győzelmének nagyságát jelenti. Az előbbieknél a részben a közbeszerzések továbbra is magas árbevételt biztosító hatása, illetve a kedvező szabályozási környezet fennmaradása volt a lényeges, az utóbbiaknál viszont vegyes a piaci megítélés. A technikai elemzés révén megnéztük, hogy ezek a reakciók mit jelenthetnek a rövid- és középtávú képet tekintve.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Nem lehet azt állítani, hogy a hazai választások eredménye...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái