Előfizetői tartalom

Folytatódik a választás utáni felfutás a magyar piacon?

A választások után néhány részvény esetén igen erős árfolyam reakciókat látunk a hazai tőzsdén, de még több nagy blue chip-et is befolyásolt a vasárnapi szavazás legtöbbek számára meglepő eredménye, legalábbis ami a kormánypárt győzelmének nagyságát jelenti. Az előbbieknél a részben a közbeszerzések továbbra is magas árbevételt biztosító hatása, illetve a kedvező szabályozási környezet fennmaradása volt a lényeges, az utóbbiaknál viszont vegyes a piaci megítélés. A technikai elemzés révén megnéztük, hogy ezek a reakciók mit jelenthetnek a rövid- és középtávú képet tekintve.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Nem lehet azt állítani, hogy a hazai választások eredménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés