Előfizetői tartalom

Ezek után mi értelme annak, hogy a Magyar Telekom tőzsdén van?

Portfolio
Kedden megtartották a Magyar Telekom éves közgyűlését, amely eseményről már előre lehetett tudni, hogy izgalmasabb lesz, mint amit általánosságban megszokhattunk egy magyar tőzsdei cégtől, a vállalat kisrészvényeseinek egy része ugyanis elégedetlen a vállalat osztalékfizetésével és a telekommunikációs cég javadalmazási politikájával. Az eseményről élőben tudósított Nagy Viktor, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzője, aki a Checklistnek, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének is beszámolt tapasztalatairól. Fagyos hangulat, limitált kisbefektetői siker és régen látott izgalmakról beszélt adásunknak a Portfolio helyszíni tudósítója.

A héten közgyűlést tartott a Magyar Telekom és az OTP Bank is. Nagy Viktor, a Portfolio Részvény rovatának vezető elemzője mindkét eseményen ott volt, s a szöveges tudósításon túl (az OTP-é itt, a Magyar Telekomé pedig itt érhető el), a Portfolio Checklistnek, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének is beszámolt az eseményekről. Fagyos hangulat, sok vita a Magyar Telekomnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés