Előfizetői tartalom

Ennél jobb sorozat még nem készült a startup világ mohóságáról

Bár a WeCrashed című sorozat egy könnyed, humorral alaposan megfűszerezett szórakozást ígér a nézőinek, a kiváló színészi alakításon és az ötletes forgatókönyv által sokkal többet ad, mint azt elsőre remélni lehet. Rengeteget mutat meg ugyanis a startup világ növekedési fétiséről, és ennek árnyoldalairól, főleg akkor, ha a rengeteg befektetett pénz sérült személyiségű emberekhez kerül. Éppen ez történt a WeWork esetén, amelyik elsősorban a közösségi iroda forradalom legismertebb tagja, a többség azonban mégis úgy ismerte meg őket, mint minden idők legnagyobb startup visszaesését összehozó buktát.

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy New York unalmas hely lenne nyáron. Húsz évvel ezelőtt majdnem két hónapot töltöttem el az év közepén a Nagy Almában és minden percét élveztem. A Central Parkban, vagy a Chinatownban még olyankor sem unatkozik az ember, amikor az irodákkal zsúfolt részek egy szellemvárosra emlékeztetnek. Fantasztikus jazz hallgatható az előbbi sétányain, és zseniális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés