Előfizetői tartalom

Buy The F*cking Dip?

Nagyot estek a piacok az elmúlt hónapokban és bár időről időre voltak felpattanások, a csökkenő trend végéhez egyik energiája sem volt elegendő idén eddig. A tegnapi Fed kamatdöntés utáni nyilatkozat miatt azonban ismét egy komoly felpattanás volt az amerikai piacokon, ami a globális tőzsdéken is okozott kisebb-nagyobb optimizmust. A technikai elemzés segítségével megnézzük, hogy ideje már megvenni az esést, vagy ez még túl nagy kockázatot jelent.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) BTFD - Buy The F*cking Dip. Ez egy évek óta jelen lévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés