Előfizetői tartalom

Bár ma emelkedünk, de háborús mélypont felé tarthat a magyar tőzsde, kritikus szinten az OTP és a Mol

Az utóbbi hetekben a nemzetközi piacok negatív hangulatával együtt a magyar tőzsdén is komoly visszaesés zajlott le és nagyon úgy tűnik, hogy ezen a gyorsjelentések sem tudtak érdemben változtatni. Ráadásul a BÉT nagy részvényei jelentős mértékben alulteljesítőek is, ami tovább rontja az esélyeket a következő hónapokra. A BUX és a blue chipek többsége most már nagyon közel van a háborús, március elejei mélypontokhoz. Ha ezek elesnek, akkor még az sem kizárt, hogy a COVID-mélypontok is látótávolságon belülre kerülnek. Ennek az esélyeit boncolgatjuk a technikai elemzés segítségével.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Lassan vége a gyorsjelentés szezonnal a magyar részvénypiacon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés