Előfizetői tartalom

Bár ma emelkedünk, de háborús mélypont felé tarthat a magyar tőzsde, kritikus szinten az OTP és a Mol

Faluvégi Balázs
Az utóbbi hetekben a nemzetközi piacok negatív hangulatával együtt a magyar tőzsdén is komoly visszaesés zajlott le és nagyon úgy tűnik, hogy ezen a gyorsjelentések sem tudtak érdemben változtatni. Ráadásul a BÉT nagy részvényei jelentős mértékben alulteljesítőek is, ami tovább rontja az esélyeket a következő hónapokra. A BUX és a blue chipek többsége most már nagyon közel van a háborús, március elejei mélypontokhoz. Ha ezek elesnek, akkor még az sem kizárt, hogy a COVID-mélypontok is látótávolságon belülre kerülnek. Ennek az esélyeit boncolgatjuk a technikai elemzés segítségével.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Lassan vége a gyorsjelentés szezonnal a magyar részvénypiacon...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái