Előfizetői tartalom

Ezeket a befektetéseket keresik most a vagyonos magyarok

Portfolio
Mostanában az árupiaci termékek a legkeresettebbek, főként a búza és az olaj, de megnőtt a hazai piacon befektetni kívánók aránya – árulta el a prémium banki ügyfelek preferenciáit Szabó Sándor, az SPB Befektetési Zrt. prémium banking igazgatója és igazgatósági tagja. A Portfolio-nak adott interjúban a szakember beszélt arról is, milyen devizában érdemes megtakarítani, mely eszközök adhatják a legnagyobb védelmet az infláció ellen, és melyek azok a szegmensek az árupiacokon, ahol lehet még pénzt keresni.

Hogyan hatott az orosz-ukrán háború a prémiumbanki ügyfelek befektetési hajlandóságára és kockázati étvágyára? Mi most a legkeresettebb befektetési termék? Szabó Sándor: Összességében azt látjuk, hogy az ügyfeleket a háborúval kapcsolatos, tragikus híreken túl az orosz invázió várható hosszú távú gazdasági hatásai is aggodalommal töltik el. Ettől függetlenül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés