Előfizetői tartalom

Rés a pajzson, rés a charton: mit jelentenek az ugrások az árfolyamban? - Díjmentes online előadás MA este

Portfolio
Egy-egy fontosabb hír, gyorsjelentés, kitörő botrány után, de gyakran különösebb indok nélkül is látunk olyat a tőzsdei grafikonokon, hogy az árfolyam sokkal magasabban nyit, mint a megelőző napi maximum, vagy sokkal alacsonyabban kezdi meg a kereskedést, mint a korábbi minimum. Az ezt követő, nap közbeni áralakulás nagyon fontos jeleket árulhat el nekünk arról, hogy mennyire erős vagy gyenge egy-egy részvény, vagy akár a teljes piac állapota. Nem mindegy az sem, hogy trendben, oldalazó mozgás során, milyen alakzatoknál és milyen forgalom mellett történik mindez. Előadásunk során megnézzük a rések típusait és jellemző következményeit, főként aktuális példákon keresztül.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertanának vonatkozó részeit mutatjuk be, mindenki által érthető módon. Ennek során azt is megvizsgáljuk, hogy a kereslet és kínálat árulkodó jelei milyen formában bukkannak fel ezeknél a formációknál. Az utolsó percekben a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés