Előfizetői tartalom

Nincs vége a magyar részvények és a forint vesszőfutásának a piac szerint

Portfolio
A szomszédban dúló háborúra hivatkozva mától veszélyhelyzetet vezetett be az Országgyűlés, amely az egyébként is nehéz gazdasági helyzetben a kormány részére rendeletek révén egyes szektorokat érintő szigorításokra ad lehetőséget. Ez mind a hazai fizetőeszköz, mind a részvények számára egy fokozodó kockázatú környezetet teremt. A befektetők nem is voltak restek, és megnyomták az eladás gombot. A technikai elemzés segítségével megvizsgáltuk, hogy mire utalnak ezek a piaci reakciók.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

BUX

A hazai tőzsde indexe a komponensekben lévő ellentétes hatások miatt egyelőre még tartja magát és a mai eladási hullám egyelőre még nem változtatott az összképen. A háború miatt elindult csökkenő trend továbbra is él, és nagy emelkedés kellene a trendfordulóhoz. Ugyanakkor még viszonylag messze van a márciusi mélypont is, ami lassan két és fél hónap után már ad némi reményt, hogy a lenti támasz végleges lehet.

Ha esünk tovább, akkor a 39 000 pontos szint kulcsfontosságú lesz.

Az alábbi eszközök technikai elemzéséről szól a cikk:

  • BUX
  • OTP
  • MOL
  • EURHUF

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés