Előfizetői tartalom

Újabb cég készül a magyar tőzsdére

Portfolio
Elsősorban a fintech ágazatból ismert Facekom Kft. már a tőzsdére lépésre készül, és könnyen a befektetők egyik célpontjává válhat, hiszen hatalmas növekedést produkál, miközben igen komoly nyereséget is képes felmutatni, ami viszonylag ritka együttállás a hasonló vállalatok esetén. A cég a digitális ügyélkiszolgálást segíti elő nagyvállalatok számára, és már a járvány előtt komoly banki ügyfeleket volt képes megszerezni, a legnagyobb sikert a COVID lezárások miatti gyors fejlesztési igények hozták el számukra.

A Facekom az elmúlt három évben több mint ötszörösére, 1,6 milliárd forintra növelte árbevételét, miközben adózott eredménye még ennél is nagyobb mértékben, több mint a nyolcszorosára, 717 millió forintra bővült. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a bankoknak, biztosítóknak, illetve a közmű szolgáltatóknak és más ágazatoknak hatalmas szüksége volt arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés