Előfizetői tartalom

Hogy vészelik át a nyári uborkaszezont a magyar részvények?

Portfolio
A szezonálisan amúgy sem a legjobb időszaknak tekinthető időszak előtt a technikai elemzés képe alapján a főbb részvények szénája nem áll jól: mindegyikben vagy érdektelenség, de még inkább ismét fellépő eladói nyomás a jellemző. Ráadásul a magyar részvények többségét nemcsak régió- hanem országspecifikus okok is húzzák lefelé, ami a relatív gyengeség jelenségén keresztül egyelőre gyenge nyarat vetít előre, amit csak a nemzetközi piacok nagy fordulata tudna megállítani.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) Nem tartozott a magyar részvénypiac a világ éltanulói közé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés