Előfizetői tartalom

Micsoda, 10%-os fix kamat? Megéri így kerülőúton prémium állampapírt venni?

Az utóbbi időszakban jelentősen ugrottak az intézményi állampapírok lejáratig számított hozamai, már az egy éves DKJ-val közel 10%-os hozamot lehet zsebre tenni. Nem csoda, ha sokakban motoszkál a gondolat, megéri-e az inflációkövető Prémium Magyar Állampapír helyett inkább egyéves DKJ-t venni, és a PMÁP-ból csak később bevásárolni. Megnéztük, melyik befektetési stratégia a kifizetődőbb.

Portfolio Future of Finance 2022 A megtakarítási piaci lehetőségek is terítékre kerülnek a Portfolio október 18-ai, Future of Finance 2022 konferenciáján. Ne maradj le róla, gyere el te is! Részletek: Információ és jelentkezés Jelentősen ugrottak a magyar állampapír-hozamok az utóbbi időben, ennek eredményeképp...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés