Előfizetői tartalom

Bejelzett az indikátor, indulhat a rali a bitcoinnál?

Portfolio
Nagyot esett a bitcoin jegyzése a tavaly novemberben elért csúcsa óta, a befektetők érthető módon sasszemmel fürkészik az árfolyamot és keresik az esés alját - most pedig feltűnt egy kapaszkodó, egy indikátor, ami azt sugallja, hogy lassan ismét beindulhat az emelkedés a legjelentősebb kriptovaluta piacán.

Nincs jó éve a bitcoinnak

A bitcoin árfolyama a mögöttünk álló viharos tőkepiaci környezetben kisebb oldalazásokkal tarkítva gyakorlatilag szabadesésben volt, a tavaly novemberben beállított történelmi csúcs óta már közel 68 százalékot esett a jegyzés - ami pedig a piaci kapitalizációt illeti,

a csúcs óta 860 milliárd dollár tűnt el a bitcoin piacáról.

btc68

Nem volt tehát eddig jó éve a kriptobefektetőknek, a 2020 végi árfolyamnál járva azonban most bejelzett egy indikátor, ami óvatos optimizmusra adhat okot a közösség számára.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés