Előfizetői tartalom

Nagyot nőtt a Gloster, ugrik a bevétel és a profit

Portfolio
Jelentősen növekedő bevételről és profitról számolt be idei első féléves gyorsjelentésében a Gloster. Az elmúlt egy év sikeres felvásárlásainak következtében a nehéz világgazdasági helyzet dacára is gyorsabban növekszik a vállalat a tervezettnél, az árbevétel közel harmada már exportból származott a Glosternél, a menedzsment a jövőben ennek az aránynak a növelésére fog fókuszálni.

A Gloster Csoport nettó árbevétele az idei első félévben az egy évvel korábbi 1,758 milliárd forintról 48,3 százalékkal 2,613 milliárd forintra növekedett emelkedett. Az értékesítés továbbra is elsősorban belföldre koncentrálódik, az export értékesítés részaránya azonban már számottevő, a bevétel közel harmada (28 százaléka) származik kivitelből és a vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés