Előfizetői tartalom

Már a magyarok kétharmada tervezi azt, hogy visszafogja kiadásait

Portfolio
A Scale Research friss kutatása szerint szeptemberben a magyar lakosság 69%-a tervezte, hogy visszafogja kiadásait vagy elhalasztja nagyobb vásárlását a következő 1-2 hónapban, ez érezhető romlás júniushoz képest. A többség a magasabb vásárlóerővel bíró csoportok körében is egyértelműen csökkenteni szándékozik a fogyasztását, egyedül a 18-29 évesek képeznek kivételt.

Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 07. Kiderült, mekkora tartalékuk van a magyaroknak, mibe fektetik a pénzüket, és mi az, amibe csak szeretnék Az elmúlt félévben kialakult politikai és gazdasági helyzet hatására a fő mutatók további romlását észleljük. A Scale Research Bankindex kutatásának szeptemberi eredményei alapján látható, hogy a lakosság körében tovább emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés