Előfizetői tartalom

Meglepő számok érkeztek a magyarok megtakarításáról – Sok európai országot leköröztünk, de hogyan?

Friss adatok jelentek meg a háztartások bruttó megtakarítási rátájáról Európában. Az Eurostat számai szerint tavaly Magyarország is egyike volt azon országoknak, amelyek a lista elején végeztek, sőt: egy év alatt nálunk nőtt az egyik legnagyobb mértékben a háztartások megtakarítási rátája, ilyen magas értéket eddig még sosem közölt Magyarország kapcsán az Eurostat.

Megtakarítások Európában: nagyot ugrottak előre a magyarok Az Eurostat friss adatokat közölt az európai háztartások bruttó megtakarítási rátájáról, tehát a rendelkezésre álló bruttó jövedelem azon részéről, amelyet nem költenek el az emberek különféle fogyasztási javakra. Bár vannak olyan országok, amelyekhez nincs adat, így is beszédes az alábbi ábra. E szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés