Előfizetői tartalom

Magyar befektetési szakértők: 400 alatt maradhat a forint

Portfolio
Nem biztos, hogy sokáig kitart a mostani jó hangulat az amerikai részvénypiacokon, a kamatemelés ugyanis jelentős szembeszél lehet. Az is lehet, hogy fél éven belül Amerikai is átesik egy mini recesszión – osztották meg véleményüket a tőkepiacokkal kapcsolatban a magyar szakemberek a Portfolio Private Investor Day rendezvényének záró panelbeszélgetésében. Kitértek arra is, megéri-e Kínába fektetni, milyen lehetőségek vannak a magyar részvénypiacon, mi lesz a kriptobefektetésekkel és melyek az általuk favorizált szektorok most.

Mi várható az amerikai részvénypiacokon? Cser Tamás, a Hold Alapkezelő Zrt. vezető részvényportfólió-kezelője és partnere szerint még nincs vége a tőkepiacok rossz szériájának. A jegybankok lemaradtak és most futnak az események után. A hozamok jelentős emelése pedig erős szembeszél a részvénypiacoknak. Amerikában feszes a munkaerőpiac, így szükség lenne az infláció...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái