Előfizetői tartalom

Hernádi Zsolt: Kell valakinek lélegeztetőgép?

Portfolio
A Corvinus egyetem “Változásvezetés gyakorlata: vállalatvezetői tapasztalatok” előadássorozata keretein belül beszélt tegnap délután Hernádi Zsolt, a Mol vezérigazgatója előadása során hasonló dolgokat mondott el a Portfolio által rendezett Budapest Economic Forum 2022 konferencián tartott beszédéhez. Alapvetően a minket váratlanul érő energiaválság hatásairól, az erre adott reakciókról és az orosz-ukrán háború geopolitikai következményeiről, a kialakuló kétpólusú világrendről beszélt Hernádi. Hangsúlyos volt a prezentációban az orosz energiafüggőség problematikája, illetve a széles körben hatékony alternatívának vélt cseppfolyósított földgázzal kapcsolatos ellenvetések.

Az egész világot pofán vágták Előadásának elején az elmúlt hónapok politikai és gazdasági eseményeiről beszélt Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója. A jelenkori kockázatkezelési stratégiákat illetően Mike Tyson-t idézte a cégvezér, miszerint: Mindenkinek van terve addig, amíg pofán nem vágják Hernádi szerint Európát és az egész világot a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés