Előfizetői tartalom

A közelgő összeomlásba sokan bele fognak pusztulni a híres üzletember szerint

Portfolio
Az orosz-ukrán háborúnak és az energiaválságnak, a koronavírus-helyzet kínai alakulásának és az ingatlanpiaci nehézségeknek, a világszerte elharapódzó inflációnak és a jegybankok sorozatos kamatemeléseinek, illetve az egyre reálisabb recessziós félelmeknek köszönhetően kimondottan rossz évük van eddig a tőzsdéknek, egy ilyen környezetben sorra fogalmazzák meg a híres guruk és befektetési szakértők vélekedéseiket a kilátásokkal kapcsolatban, a nagy volumenű megmondásaitól hirhedt Robert Kiyosaki is serényen hallatta a hangját az elmúlt hetekben.

Sokan el fognak pusztulni A bevezetőben is említett okoknál fogva 2022 korántsem a tőzsdék éve, a vezető amerikai részvényindexek közül az S&P 500 15,5 százalékot zuhant, a Dow a novemberi meredek visszapattanás ellenére 5,9 százalékkal lejjebb került, de a legnagyobb mértékben a tech-túlsúlyos Nasdaq sínylette meg ezt az időszakot, a börze 27,9 százalékot esett eddig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés