Előfizetői tartalom

Vége a vasszigornak, szárnyalnak a részvények

Portfolio
Kína az elmúlt hetek tüntetései miatt folyamatosan enged a „zéró Covid” elvéből, számos intézkedésen lazítottak az elmúlt napokban. Hamarosan számos újabb intézkedésen is lazítani terveznek, például engedélyezik a házikarantént ahelyett, hogy elszállítják központilag ellenőrzött karanténtáborokba a betegeket. Kimondottan örülnek a befektetők a pálfordulásnak, remekeltek a kínai részvények az ázsiai kereskedésben.

Ahogy arról már beszámoltunk, Kína az elmúlt hetek tüntetései miatt folyamatosan enged a „zéró Covid” elvéből, számos intézkedésen lazítottak az elmúlt napokban. Pekingben gyakorlatilag minden nem lakóház jellegű épületbe való belépés előtt negatív tesztet kellett korábban prezentálni, most ezt a rendelkezést többnyire eltörölték: már nem kell tesztelni a tömegközlekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés