Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyi pénze van a magyaroknak – Itt a friss rangsor

Az egész EU-ra kiterjedő háztartási vagyonfelmérés friss adatai alapján a magyarok nettó átlagvagyona a sor végén kullog. Az adatok rávilágítanak arra, hogy a legfelső 10%-ba tartozók átlagvagyona családonként megközelítette a 190 millió forintot itthon, míg a legszegényebbek átlagvagyona 2 millió forint alatt volt. Hasonló vagyoni koncentráció figyelhető meg más európai országokban is, itt viszont érdekes, hogy az életkor előrehaladtával a háztartások átlagvagyona is emelkedik, nem úgy a magyaroknál. Ha ingatlanról vagy kötvényről van viszont szó, ott vagyunk a top 5-ben. A magyarok vagyoni helyzetének kilátásairól is szó lesz a Portfolio szerdai Future of Finance konferenciáján, még nem késő jelentkezni!

Future of Finance 2023 Részletesen foglalkozunk a vagyoni és megtakarítási kilátásokkal szerdai Future of Finance 2023 konferenciánkon, nem érdemes lemaradni a rendezvényről! Információ és jelentkezés Kijöttek az EU-s szintű háztartási vagyonfelmérések legfrissebb adatai. Az EU-ban háromévente elvégzik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés