Előfizetői tartalom

Feltárják a befektetések jövőjét a magyar alapkezelők - Szerdán jön az év pénzügyi konferenciája!

Portfolio
Mi vár ránk a pénzügyek területén a következő egy-két évtizedben? Melyek lesznek a legmeghatározóbb folyamatok, trendek, a jövőt érintő változások a vagyonkezelésben? Mit hoz a mesterséges intelligencia, a hiperperszonalizáció és a robotizáció a befektetésekben? Hasonló kérdésekre adnak választ a Portfolio szerdai Future of Finance 2023 konferenciáján a pénzügyi szektor nagyágyúi, érdemes regisztrálni az eseményre!

Future of Finance 2023 Még nem késő jelentkezni a rendezvényre, várjuk regisztrációdat! Információ és jelentkezés Várunk a pénzügyi szektor nagy találkozóján! Oszkó Péter, Rab Árpád, Jelasity Radován, Hegedüs Éva, Kadocsa Péter, Keszthelyi Erik, Kovács Zsolt – csupán néhány név azok közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés