Előfizetői tartalom

Államtitkár: beavatkozás készülődik a befektetési alapoknál, sokkolóak a banki csalásról szóló adatok

Portfolio
Nem támogatja a kormány azt az uniós szándékot, hogy a lakossági biztosítások jutalékát az ügyfelek fizessék – hangzott el Túri Anikó előadásában a Portfolio Future of Finance 2023 konferenciáján. A befektetési alapok kategorizálásában viszont új szabályozást hozhat az ősz, és a kibercsalások ellen is fokozattan szeretne fellépni a kormány – jelezte a GFM államtitkára.

A konferenciáról szóló egész napos tudósításunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2023. 09. 20. Megkezdődött a Future of Finance konferencia, ahol feltárul a pénzügyek jövője Túri Anikó államtitkár többek között az alábbiakról beszélt: A nyílt stratégiai autonómia az EU egyik alapelve, amely lehetővé teheti, hogy az EU globális partner lehessen a pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés