Előfizetői tartalom

Újraindul a Diófa egyik népszerű ingatlanalapjának értékesítése

Portfolio
Szeptember 20-tól ismét vásárolhatók a Diófa Alapkezelő egyik kedvelt termékének számító Magyar Posta Takarék Ingatlanalap (MPTIA) „A” sorozatának befektetési jegyei. A népszerű befektetési termék értékesítését azt követően kellett átmenetileg felfüggeszteni, hogy augusztus 16-án a sorozat elérte a Magyar Nemzeti Bank által megállapított forgalmazási maximumot - emlékeztet a Diófa közleményében.

Újraindul a Diófa Alapkezelő Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap (MPTIA) „A” sorozatának értékesítése. A terméknek olyannyira megnőtt annak forgalma, hogy a Magyar Nemzeti Bank 5/2019. (IV.1.) számú ajánlása nyomán értékesítését idén augusztusban átmenetileg fel kellett függeszteni. Ennek oka, hogy az MNB a három évvel ezelőtti ajánlásában forgalmazási limitet határozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés