Előfizetői tartalom

Valami készül a magyar nyugdíjügyben, itt vannak a javaslatok

A magyar sajátosságokra építő lengyel modell, az állami támogatások valorizációja, az szja-visszatérítés sávossá alakítása, felturbózott nyugdíjkötvény és lakossági állampapírok, az értékesítési csatornák szélesítése és életjáradék-szerű kifizetés – többek között ezeket a javaslatokat tartalmazza az a nyugdíjreform-csomag, amelyet a Pénztárszövetség, illetve a MABISZ tett le a kormány asztalára. Az egyeztetések folyamatosan zajlanak az iparági szereplők és a GFM között, ha sikerül jó megoldást találni, elkerülhető lehet a magyar nyugdíjkatasztrófa.

Portfolio Investment Day 2023 November 8-án jön a Portfolio ingyenes lakossági rendezvénye, a Portfolio Investment Day. Ne maradj le róla, gyere el Te is! Információ és jelentkezés Csökken a nyugdíjra gyűjtők száma, pedig lehetne másképp Folyamatosak az egyeztetések a Gazdaságfejlesztési Minisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés