Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor három befektetésben hisz most

Portfolio
A görög papírokban, a japán jenben és az aranyban hisz most nagyon Zsiday Viktor, igaz, utóbbi kettő esetén még várja a jó pillanatot a beszálláshoz. A befektetési szakértő a Portfolio Investment Day rendezvényen beszélt arról is, mekkora esélyt lát egy recesszióra, mi volt a legutóbbi olyan piaci esemény, amin meglepődött, és elmondta a véleményét az inflációról és arról, mit tart most a portfóliójában.

Zsiday Viktor, a Hold Alapkezelő és a Citadella Származtatott Befektetési Alap portfóliókezelőjével beszélgettünk arról, milyen aktualitások, kihívások, lehetőségek vannak most a befektetési piacon és a gazdaságban. Mi kérdeztünk, Zsiday válaszolt. Mi volt a legutóbbi olyan esemény, amin meglepődött? Olyan nem volt, amit nem hitt el, ha az ember elég sok gazdaságtörténetet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés