Előfizetői tartalom

Ez aztán az életfilozófia: Halj meg nullával!

Portfolio
Az energiapiaci traderként meggazdagodott hedge fund menedzser, Bill Perkins vagyonát mintegy 55 millió dollárra becsülik. Ebből 5 millió dollárt pókerrel keresett, Perkins tehát nem csupán traderként, hanem pókeresként, sőt filmproducerként is széles körben ismert. Nagyvilági életét él, és úgy költi a pénzét, mintha milliárdos lenne – barátai ezért tiszteletbeli milliárdosként emlegetik. Életfilozófiáját, amelyet a napokban magyarul is megjelent és a Portfolio online könyvesboltjában is megvásárolható kötetből ismerhetjük meg, így lehet összefoglalni: halj meg nullával!

Közhely, hogy a pénzt nem vihetjük magunkkal a sírba, mégis ezt tesszük – ráadásul egyre többet. Az Egyesült Államokban a Federal Reserve adatai szerint az 55-64 éves családfővel rendelkező háztartások átlagvagyona 187 300 dollár. 65-74 éves családfő esetében ugyanez 224 100 dollár, 75 év felett pedig 264 800 dollár. A számokból jól látszik, hogy a kellő öregkori...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés