Előfizetői tartalom

Véleményt mondott a Scope Ratings a 4iG-ről

Portfolio
A 4iG bejelentette, hogy lezárult a Scope Ratings éves auditja, amely során a független nemzetközi hitelminősítő a 4iG adósbesorolását vizsgálta. A Scope Ratings stabilról pozitív kilátásúra változtatta a 4iG (BB-) kibocsátói besorolását – amely a jövedelmezőség javulásával későbbiekben a vállalatcsoport felminősítését is eredményezheti – ugyanakkor változatlanul hagyta a 4iG kibocsátott kötvényeinek adósságbesorolását (BB-).

A Scope Ratings éves felülvizsgálatán stabilról pozitív kilátásúra változtatta a 4iG kibocsátói adóságbesorolását (BB-), amely a jövedelmezőség javulásával későbbiekben az infokommunikációs vállalatcsoport felminősítését is eredményezheti. Emellett a német hitelminősítő intézet megerősítette a tőkepiaci társaság kötvényeinek korábbi adóságbesorolását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés