Előfizetői tartalom

Itt a nagy leleplezés: kiderült, kik a magyar kriptobefektetők

Kanti Péter, Dorsum
|
Bátorfi Botond, Dorsum
Meglepően magas a nyitottság a kriptoeszközökbe való befektetés iránt Magyarországon, derül ki a Portfolio és a Dorsum közös kriptopiaci felméréséből. A Portfolio olvasóinak körében végzett felmérés közel 1500 válaszadójának 74 százaléka már rendelkezik kriptoeszközökkel, ráadásul a többiek jelentős része sem zárkózik el a későbbi befektetéstől. A befektetők többsége fiatal, diplomás férfi, akik vállalhatónak látják a befektetéssel járó magas kockázatokat.

Portfolio Investment Day 2024 Érdekelnek a befektetési lehetőségek és piaci mozgatórugók? Akkor gyere el a Portfolio február 22-ei lakossági rendezvényére, a Portfolio Investment Dayre, akár ingyen! Információ és jelentkezés A kitöltőink túlnyomó többsége férfi Ami a felmérés kitöltőit illeti, túlnyomó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés