Előfizetői tartalom

Mutatjuk a 2024-es nemzetközi művészeti vásárokat

műtárgy.com
Az előző évben az ázsiai művészeti színtér erős növekedést mutatott, szingapúri ART SG és a yokohamai Tokyo Gendai vásár bevezetése új mérföldkövet jelentett a művészeti vásárok terén. A 2024-es év globális szinten is kiemelkedő eredményeket ígér, figyelembe véve a hasonló események gazdag tárházát. Az alábbiakban bemutatjuk az idén megrendezésre kerülő legfontosabb vásárokat.

1. Frieze: Los Angeles, New York, Seoul és London A Frieze Art Fair 2003-as alapítása óta évről-évre számos érdeklődőt vonz. A vásár jelnetőségét alátámasztja, hogy ma már évente négy nagyvárosban is megrendezésre kerül. 2024-ben elsőként a Los Angeles-i rendezvényen vehetnek részt az érdeklődők március 1-e és március 3-a között. A Frieze LA ötödik alkalommal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés