Portfolio signature

Mutatjuk a befektetést, ami az évtized egyik legnagyobb durranása lehet!

Mi lehet a következő évtized legizgalmasabb befektetése? Bitcoin? Mesterséges intelligencia? Elektromos autók? Vélhetően ezek a lehetőségek ugranak először az ember eszébe, de egyre „szexibb" témává növi ki magát a zöld átállás, és az ezzel kapcsolatos befektetési lehetőségek is. Ennek köszönhetően komoly ralit láthattunk már az ezüstnél, a réznél és az uránnál is, de a kritikus nyersanyagoknak (szerencsére) több olyan apró szegmense is van, ahol az árfolyamokra nézve még nem az lehet a befektetők első gondolata, hogy „hát, erről már lecsúsztam". Több nagyon fontos terület felett a legtöbben eddig átsiklottak, pedig a kritikus nyersanyagoknál is jelentős strukturális hiányra van kilátás a jövőben, ráadásul komoly rizikófaktort jelent, hogy néhány, bizonyos esetekben rendkívül ingatag helyzetű országtól függ mindössze a teljes globális ellátás. Elemzésünkben egy ilyen kritikus nyersanyagot nézünk meg közelről, utánajárunk, hogy miért lehet ebből a következő évek egyik legizgalmasabb tőzsdei sztorija.

Egy "lemaradó" nyersanyag

Számos piaci szereplő kezdi komolyan venni

A DEKARBONIZÁCIÓVAL KAPCSOLATOS, EGYRE MARKÁNSABB VILÁGSZINTŰ AMBÍCIÓKAT,

ezzel párhuzamosan a mögöttünk álló hónapokban több olyan nyersanyagnak az árfolyama is az egekbe szökött, amelyek nélkülözhetetlenek lesznek a zöld átállásban:

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés