Előfizetői tartalom

Nagy győzelmet aratott az ethereum, az SEC lezárta a vizsgálatát

Portfolio
Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) befejezte azt a vizsgálatot, amely annak megállapítására irányult, hogy az ethereum  értékpapírnak minősül-e - írja a CoinTelegraph. A vizsgálat középpontjában álló Consensys ezt jelentős győzelemként értékelte az Ethereum-hálózat fejlesztői és iparági szereplők számára.

Az Ethereum-hálózatot fejlesztő Consensys közölte, hogy az amerikai tőzsdelügyelet befejezte azt a vizsgálatot, amely annak megállapítására irányult, hogy a hálózat tokenje (ETH) értékpapírnak minősül-e. Az SEC végrehajtó osztálya értesített minket, hogy lezárja az Ethereum 2.0-val kapcsolatos vizsgálatát. Ez azt jelenti, hogy a SEC nem emel vádat azzal az állítással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés