Előfizetői tartalom

Kiyosaki: jön a történelem legnagyobb összeomlása

Portfolio
Az elmúlt napokban csúnya esés alakult ki a bitcoin és más kriptoeszközök piacán, a lejtmenet ma gyorsult be igazán, a bitcoin jócskán a lélektanilag fontos 60 ezer dolláros szint alatt találta magát, most már 55 ezer dollár környékén táncol az árfolyam. Ebben a környezetben szólalt meg a nagy megmondásaitól hírhedt Robert Kiyosaki: a legfrissebb X-bejegyzésében azt fejtegette a guru, hogy a mostani zuhanás kiváló lehetőséget biztosít a beszállásra.

Nagy zuhanást láthatunk ma a legjelentősebb kriptoeszközök árfolyamában, a piacot az helyezte első sorban nyomás alá, hogy a korábban hackertámadás áldozatául esett Mt. Gox jelentős mennyiségű bitcoin kezdett el mozgatni a károsultak kifizetésére. A bitcoin jócskán a lélektanilag fontos 60 ezer dolláros szint alá zuhant, de a többi fontos coin jegyzése is beszakadt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés